Bij het gebruiken van alle Funzcraft's services ga je akkoord met Funzcraft's Server Regels, Terms and Conditions.

Hacks/Mods zijn STRENG verboden!

Het gebruik van Hacks en/of Mods worden niet getolereerd op FunzCraft.

Het gebruik van een Hacked Client is ALTIJD verboden!

De meest gebruikte Hacks/Mods die verboden zijn:

 • Flyhacks
 • Speedhacks
 • XRay
 • KillAura
 • Printer van schematica
 • Autoclick/Spamclick
 • Etc.
 • Zien wij duidelijk dat jij Hacks en/of Mods gebruikt? Dan krijg jij een PERMANENTE ban van heel FunzCraft.

  Resourcepacks waarmee je gemakkelijk diamonds kan vinden zijn ook niet toegestaan. (Dit valt onder XRay)

  Er zijn ook Mods die zijn toegestaan:

 • Armor & Effect Status
 • Minimap (Zorg er voor dat je hiermee GEEN ondergrondse dingen kan zien)
 • Optifine
 • Shaders
 • Gamma (Brightness)
 • Inventory tweaks
 • Schematica (De printer mag niet)
 • Twijfel jij of iets niet of wel mag, vraag dan even aan de staff!

  Grieven is niet toegestaan.

  Ja het is mogelijk om te grieven, maar iedereen van de staff kan heel makkelijk nagaan wie, wat, waar en wanneer heeft gegriefd. Het heeft dus geen zin om te zeggen dat jij bijvoorbeeld niet gegriefd hebt.

  Als iemand gegriefd heeft kunnen wij het ook heel simpel rollbacken. Dit houdt in dat wij het heel snel en gemakkelijk hebben hersteld.

  Een farm van iemand weghalen en herplanten is ook grieven!

  Grieven heeft dus GEEN zin!

  Zien wij dat jij gegriefd hebt, word jij voor 1 week gebanned van de desbetreffende server.

  Bijv: Je hebt gegrieft op Survival dan kun jij nog steeds naar Creative of Minigames etc.

  Hou het netjes.

  Houd er rekening mee dat er mensen op de server spelen van alle leeftijdscategorieën.

  Ga daarom geen 18+ praat houden. Respecteer een ander. Gebruik geen caps/spam in de chat. Als jij aardig bent tegen een ander, zijn anderen ook aardig tegen jou! 😊

  Voor respectloos gedrag kan jij minimaal een tijdelijke mute krijgen. Voor ernstige gevallen kun je zelfs een (tijdelijke) ban krijgen!

  Adverteren voor andere servers is niet toegestaan.

  Het doorgeven van IP's van andere MineCraft servers is niet toegestaan op FunzCraft. Wij vinden het niet zo heel erg als jij vraagt aan mensen of zij op bijv Hypixel/CubeCraft/Hive/Mineplex etc kunnen komen. Maar als jij reclame gaat maken voor kleine servers, zijn wij zeer streng.

  Je kan dan een ban verwachten van 2 weken van heel FunzCraft.

  Gebruik maken van duplicators is niet toegestaan

  Duplicators zijn een soort apparaten waarbij jij jouw stuff kan verdubbelen. Dit is natuurlijk niet toegestaan. Zien wij dat jij een duplicator hebt (het gebruiken er van is nog niet eens noodzakelijk), dan verwijderen wij jouw duplicator en wordt jij verbannen voor 2 weken van de desbetreffende server.

  Misbruik van glitches/bugs

  Heb jij een glitch of een bug gevonden? Meld het direct aan een stafflid! Zien wij dat jij een glitch of een bug misbruikt ten goede van jouzelf of van anderen, dan word jij voor 2 weken verbanned van de desbetreffende server. Heb je twijfel of het wel een bug of glitch is, altijd vragen!

  Gebruik maken van AFK-Farms is niet toegestaan

  Het rank-up systeem in de survival servers draait vooral om Online tijd en McMMO skills. Als jij AFK staat zal jouw Online tijd er niet bij gaan. Ook als jij langer dan 5 minuten AFK staat, word jij automatisch gekicked. Nu is het in MineCraft zeer gemakkelijk om iets te maken waardoor jij niet AFK komt te staan. Zien wij dat jij hier gebruik van maakt, word jij voor 2 weken verbannen + jouw Online tijd wordt gehalveerd van de desbetreffende server.

  Voor AFK-McMMO-Farms geldt precies hetzelfde!

  Indirecte PVP is niet toegestaan

  FunzCraft is een Friendly Survival server. Dit betekent GEEN pvp! Ga jij wel andere mensen vermoorden met behulp van flint and steel, lava etc, dan wordt jij verbannen voor 2 weken van de desbetreffende server.

  Bouw geen seksuele bouwwerken

  Nogmaals: er spelen mensen op de server van alle leeftijds categorieën. Hou daar rekening mee! Ga daarom geen penissen of dergelijke bouwen.

  Zien wij seksuele bouwwerken van jou, dan word jij gerollbacked + verbannen voor 2 weken van de desbetreffende server.

  Jouw account = Jouw verantwoordelijkheid

  Gaat jouw broertje of vriend of wie dan ook op jouw account en gaat hij bijvoorbeeld hacks gebruiken of grieven? Wordt jouw account hierbij verbannen? Dan is het volledig jouw eigen schuld. Vragen om unban heeft dan GEEN zin.

  Gebruik normale skins/capes

  Om iedereen tevreden te houden vragen wij aan iedereen om zich respectvol te gedragen. Dit betekent ook dat skins uit bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog niet zijn toegestaan. Hetzelfde geldt voor capes. Zien wij dat jij een ongepaste skin/cape gebruikt, vragen wij jou eerst om dat aan te passen. Werk jij niet mee, kun jij een ban van een week verwachten van heel FunzCraft.

  Gebruik een fatsoenlijke username/nickname

  Je kan heel veel usernames verzinnen die offensief zijn. Gebruik ze daarom niet. Dit is wederom om het gezellig te houden voor iedereen. Heb jij een offensieve username, verbannen wij jou van heel FunzCraft totdat jij jouw username hebt veranderd naar een fatsoenlijke username.

  Kun jij "/nick", dan vragen wij jou om jouw nickname netjes te houden. Wij hebben liever dat jouw MineCraft naam duidelijk blijft. Dat is voor iedereen veel handiger.

  Dus gebruik alleen letters en cijfers (normale lettertype) in nicknames. Zien wij dat jij een ongepaste nickname gebruikt, dan resetten wij jouw nickname en kan jouw permissie tot "/nick" ontzegd worden.

  Deze regels kunnen op elk moment gewijzigd worden. Heb jij een voorstel voor een extra regel of wijziging van een regel?

  Maak dan een ticket aan op http://www.funzcraft.nl/Helpdesk/